top of page
Commander, marktleider in het verdelen en plaatsen van keukenafvalvermalers.

GEEN VERKOOP IN BELGIË
 

Commander BVBA kan tellen op meer dan een decennia ervaring. Bart Dirkx, zaakvoerder, professionele installateur en gediplomeerde loodgieter, plaatste zijn eerste toestel in 1996.

Ondertussen staan er duizenden afvalvergruizers in binnen- en buitenland. Hij doet alle plaatsingen zelf en kan daarom als de beste de kneepjes van het vak.

 

De afvalvergruizer is ondertussen uitgegroeid tot een onmisbaar element in de keuken. Het  voorkomt lekkende vuilbakken, vangt alle geurhinder op, vermijdt een hoop poetswerk, zorgt voor een goede hygiëne in alle seizoenen en houdt ongedierte van alle aard ver uit de buurt. Onmisbare en belangrijke elementen op de plaats waar iedere dag ons voedsel met zorg en aandacht wordt bereid. Bovendien betekent het toestel op termijn ook een besparing op de vuilzakken en moeten de buren niet aangesproken worden om het vuil op de juiste dag buiten te zetten wanneer je net twee dagen later op vakantie vertrekt dan de dag dat de gemeentelijke huisvuilomhaling is voorzien.

 

Gedaan met extra zakken in de vuilniszaken om geurhinder te voorkomen: visgraten, vleesafval, enz. verdwijnen in een handomdraai. Heerlijk genieten van een verse vruchtensalade of smoothie: met de afvalvergruizer zijn pitten en  schillen in een wip weggespoeld en kan je genieten van de geur van vers fruit  in de keuken. Aardappelen geschild en groenten in gereedheid gebracht?  Iedereen gedaan met eten en er resten nog wat kippenknoken en mayonaise op de borden? Nog een tas koffie of thee voor de vrienden of gewoon voor jezelf als ontbijt? Alle biologisch afbreekbaar afval – fruit-, groente-, vlees- of visafval inclusief visgraten en kleinere knoken, sausresten, koffie- of theefilters – verwijdert de keukenafvalvermaler moeiteloos en opgeruimd staat netjes.

Commander Testimonial

"De installatie van mijn keukenafvalvermaler verliep zéér vlot en héél professioneel. Bedankt!"

- Liesbeth Rutgers

Commander Testimonial

"Ik vraag mij nog iedere dag af waarom ik niet eerder een keukenafvalvermaler heb laten installeren. Een super product!"

- Wim Vermeulen

Commander Testimonial

"Sinds ik mijn keukenafvalvermaler gebruik, heb ik geen last meer van vervelende katten die mijn vuilniszak openkrabben."

- Sophie Kelders

bottom of page